Эмнэлзүйн биохими (лекц)
| № | Сэдэв | Цаг |
| 1 | Удиртгал. Клиникийн биохимийн лабораторийн зохион байгуулалт, үйл ажиллагаа, тоног төхөөрөмж. | 2 |
| 2 | Уургийн солилцооны клиник химийн үндэс | 2 |
| 3 | Нүүрс усны солилцооны клиник химийн үндэс | 2 |
| 4 | Липидийн солилцооны клиник химийн үндэс | 2 |
| 5 | Клиник энзимологийн үндэс | 2 |
| 6 | Ус, давсны ба эрдсийн солилцооны клиник химийн үндэс | 2 |
| 7 | Цусны хүчил-суурийн байдлын үзүүлэлтүүд | 2 |
| 8 | Даавар-медиаторын солилцооны зарим үзүүлэлтүүд | 2 |
Эмнэлзүйн биохими (дадлага)
| № | Сэдэв | Цаг |
| 1 | Лабораторийн аюулгүйн ажиллагааны дүрэм. Багажийн шинжилгээний зарчим | 4 |
| 2 | Анализаторт нийт уураг, альбумин тодорхойлох аргад суралцах | 4 |
| 3 | Цусны ийлдсэнд сахар тодорхойлох арга зүй, шээсэнд сахар илрүүлэх | 4 |
| 4 | Ийлдсэнд нийт холестерин, триглицерид тодорхойлох арга зүй | 4 |
| 5 | Цусны ийлдсийн АсАТ, АлАТ тодорхойлох арга зүй | 4 |
| 6 | Эрдэс (Na, K, Ca, CI) тодорхойлох | 4 |
| 7 | Хүчил суурийн шинжилгээний үзүүлэлтүүдийг тодорхойлох | 4 |
| 8 | Даавар тодорхойлох арга зүй | 4 |
